...

Teambuilding i løbet
af konferencen

Konference

Alle konferencer har godt af et break

Hvad enten I har brug for at få renset hovedet, et kreativt indspark eller bare at blive rystet godt sammen, så er vores konferencekatalog fyldt med teambuildingaktiviteter, der i både varighed og indhold kan passe ind i jeres øvrige program.

Forslag til teambuilding aktiviteter

Har du brug for mere information – eksempelvis om priser, varighed eller andre detaljer om de forskellige teambuilding-aktiviteter, står vi naturligvis til rådighed. Se kontaktinfo længere nede.

30-60 minutter

Find dit indre legebarn frem i Danmarks største gratispark

Tag en walk-and-talk, ro en tur, udfordr kollegerne på den lækre minigolfbane eller spring ud som grill-Bill. Parken ligger i gåafstand fra hotellet og byder på masser af muligheder. Områdets største turistattraktion for børnefamilier ligger i gåafstand fra Hotel Fredericia. Brug den overkommelige afstand til en walk-and-talk.

Der er fri adgang hele året. I højsæsonen mellem 1. april og uge 42 har parken desuden åbent for betalingsaktiviteter som den kunststofbeklædte minigolfbane, robåde og Madsbytog. Desuden er det muligt at booke stor grill. Så selv om I ikke har børn med, er legeparken oplagt til et afslappende afbræk fra konferencen, få lidt frisk luft og en god snak med kollegerne – eller find legebarnet frem og kast jer ud i Tarzanbanen. Legeparken kan også danne ramme om jeres eget planlagte punkt i dagsordenen om teambuilding.

Dyk ned i en anderledes værktøjskasse

Har du hørt om vores kunstneriske DIALOGKORT? Når kollegaer går galt af hinanden, er det ofte fordi, de ikke taler samme sprog. Fisk DIALOGKORTENE op fra vores konference-værktøjskasse.

Få dialogen i gang med kunstneriske dialogkort. Vælg et emne, eksempelvis trivsel, samarbejde, humor eller noget andet. Bred kortene ud på bordet. På skift trækker hver deltager et kort og fortæller ud fra kortet, hvad der er vigtigt for deltagerne inden for netop dette emne.

De øvrige deltagere lytter, giver typisk en kort sparring eller feedback. Herefter er det videre til næste deltager, der trækker et nyt kort. Dialogkortene er udviklet af kunstnerisk designer Vibeke Valter Wullf. Til dagligt arbejder hun med kommunikationsdesign, og dialogkortene er med til at frembringe en lettere dialog og inspiration fra de kunstneriske motiver. Dialogkortene har typisk den effekt, at deltagerne fortæller om konkrete episoder og afkoder det kunstneriske motiv alt efter, hvad der fylder for den enkelte.

Få kortene udleveret i receptionen.

Stop lige en halv og reflekter lidt

Højt humør eller frygt? Refleksion eller vanetænkning? Dialog eller monolog? Emnerne kan være mange når ledelsescoach, psykoterapeut og konsulent Johnny Lassen tager fat. Sikkert er det, at I bliver udfordret, og det bliver ikke kedeligt.

Med Johnny Lassen får I et skræddersyet forløb, som tager højde for netop din virksomheds ønsker, forudsætninger og daglige udfordringer. Med mere end 20 års erfaring i ledelse og teamudvikling tilbyder Johnny Lassen en udfordrende og underholdende blanding af foredrag, input, dialog og øvelser, som skaber refleksion i jeres travle hverdag. Dette skaber værdi og forandring i enhver gruppe, uanset om det er ledelse eller medarbejdere.

For at få maksimalt udbytte af jeres oplæg eller forløb, anbefaler vi, at I inviterer Johnny Lassen på en kop kaffe i god tid før arrangementet. Jeres viden om virksomheden, medarbejdergruppen og det personlige møde med jer, giver Johnny Lassen mulighed for at skræddersy et arrangement, der lever op til jeres forventninger.

Varigheden kan være lige fra et par timer til opstarten på en længerevarende proces.

Eksempler på temaer:

God kommunikation og samarbejde
Det er ofte kommunikationen, der afgør kvaliteten af samarbejde, trivsel og produktivitet. Hvor gode er I, og hvordan kan I blive endnu bedre? Der sættes fokus på jeres kompetencer og udfordringer. Ved at diskutere god kommunikation og bruge praktiske øvelser, der udfordrer og underbygger teori/praksis, skabes der grobund for positive forandringer i samspil og kultur.

Autenticitet/Frygt
Under vores overflade er vi alle bange for noget. Frygt kan være en normal og sund følelse i nogle sammenhænge. Men ikke når den er ubevidst og ikke på arbejdspladsen hvis det påvirker samarbejde, trivsel, produktivitet m.m.

Ved at arbejde med det tilsyneladende negative begreb åbnes der op for nye indsigter i trivsel og samarbejde, som kan tages med tilbage på arbejdspladsen. En større selvindsigt og forståelse for hinanden bliver skabt og et mere autentisk samspil skaber stærkere relationer og samarbejde.

Højt humør og samarbejde
Her er der fokus på sjov, fællesskab og samarbejde. Gennem fysiske øvelser skabes sammenhold med et tvist af konkurrence med de andre teams i virksomheden. Der er højt humør, mens opgaver i forskellige sværhedsgrader gennemføres.

Research, gennemførelse, evaluering og fastholdelse
Når I bruger Johnny Lassen kan det være alt fra et par timer til opstarten på en længerevarende proces. Uanset niveau så leverer han altid på højt plan ift. ønsker og formål, så der tages altid en snak om behov ift. research, gennemførelse/indhold, evaluering og fastholdelse.

Dansemus, sportsfolk eller legebørn

Bowling og segboards for små hold. Dans, fitness eller yoga for store hold. Lad os lave et sjovt program, der ryster jer sammen og masserer lattermusklerne. Idrætscentret er alligevel vores nabo. Hvis I har brug for sved på panden, vand i håret eller et godt grin, så er vores nabo et slaraffenland for fysisk udfoldelse.

Fredericia Idrætscenter er Danmarks næststørste idrætsanlæg under tag. Det byder blandt andet på seks moderne idrætshaller, hvor der er mulighed for at spille fodbold, badminton, volleyball, bordtennis og meget mere i ledig haltid.

Et topmoderne træningscenter på 300 m2 med alt i trænings- og cardiomaskiner, en spinningsal med tilhørende biobike, så du kan spinne, når du har tid. Dans og yoga med instruktør eller en tur på segboards er også muligt. Et bowling- og keglecenter med 10 moderne bowlingbaner. Skal banen være smallere og kuglerne mindre, er der desuden 8 keglebaner. Udendørs findes derudover to kunstgræsbaner, som kan benyttes hele året rundt samt en crossfitbane, hvor du kan teste og vedligeholde din styrke og balance. Uanset om det skal være en del af jeres program for hele holdet eller blot til at starte eller slutte din egen dag, er idrætscentret et sundt og fornøjeligt punkt på agendaen.

Kontakt os for yderligere oplysninger og hjælp til at booke holdaktiviteter skræddersyet til jeres ønsker.

Lad os springe ud i det

Nogle gange er en dukkert, en tur i sauna og dampbad det bedste middel til at rense den øverste etage. Tæt på hotellets indgang ligger byens store svømmehal og subtropiske badeland.

Paraderne ryger ofte, når kolleger pludselig står sammen i badetøj. Nogle gange skal der en kold dukkert til. Eller varm. Begge dele er muligt lige inde ved siden af. For næsten i forlængelse af hotellets indgang finder du Fredericia Idrætscenters svømmehal. Her er der klassiske bassiner med 1, 3 og 5-meter vipper.

I kan også lade den indre ro sænke sig i dampbadet og biosaunaen. Måske falder jeres konference sammen med en af de dage, hvor der afholdes saunagus eller andre events.

I forlængelse af svømmehallen er der også et nyrenoveret tropisk badeland med en vandrutsjebane. Uanset om du selv har brug for at svømme et par baner, inden dagens program starter, eller om hele holdet skal inddrages, er badefaciliteterne inde hos vores nabo værd at overveje.

Besøg Carlsberg i Fredericia

I 2008 tappede Carlsberg den sidste øl på bryggeriet på Valby bakke i København og samlede produktionen i Fredericia. Tag på et fascinerende besøg hos Danmarks største bryggeri.

Efter at Carlsberg i december 2008 tappede den sidste øl på bryggeriet på Valby bakke i København og samlede produktionen i Fredericia, har det ikke været muligt at se bryghus, gæringstanke og tappekolonner i funktion. Men efter stigende ønske fra offentligheden om at komme indenfor på en af områdets største arbejdspladser kan det nu igen lade sig gøre. Det er muligt at besøge Carlsberg tirsdage og onsdage mod forudgående aftale. Første tur starter klokken 8, sidste klokken 18. Rundture starter altid med en introduktion til Carlsberg. Den varer 45 minutter inklusiv iklædning af det obligatoriske sikkerhedsudstyr.

Herefter kan I vælge alle eller enkelte af disse rundture:

  • Rundtur 1: Bryghus, 45 min.
  • Rundtur 2: Tap øl, 45 min.
  • Rundtur 3: Lager, 45 min.
  • Rundtur 4: Læsk, 60 min.

  
I kan altså sammensætte jeres rundtur ud fra ovenstående fastlagte ture, der omhandler selve brygprocessen, tapning af flaske-øl, logistisk og lager samt produktionen af sodavand. Der er en del sikkerhedskrav og praktik forbundet med et besøg på Carlsberg. Så kontakt os for yderligere oplysninger og hjælp til booking af besøg.

120 minutter

Uanset om du har handicap syv eller kun har haft en golfkølle i hænderne på campingpladsen, bliver det aldrig kedeligt når kolleger sammen indtager de grønne baner.

 

Tag dine kolleger med på en anderledes form for teambuilding. Er der allerede erfarne golfspillere i blandt jer? Eller viser der sig et helt nyt, uslebet talent?

Uanset hvad, så er golf en fremragende måde at give tankerne om hverdagens udfordringer fri og i et par timer og kaste sig ud i et konkret mål med jern og bolde.

TRY3GOLF Business er et nyt tiltag fra Fredericia Golfklub i samarbejde med Golfklubben Lillebælt og Birkemose Golfklub. Få minutters kørsel fra Hotel Fredericia ligger golfklubben, der tilbyder denne særlige form for teambuilding i smukke omgivelser. I får 2,5 timers undervisning og spil på tre forskellige baner. Der er også mulighed for at skræddersy arrangementet yderligere, så det passer præcis til jeres behov.

I skal være minimum 10 personer. Kontakt hotellet for yderligere praktisk info og priser.

Ikke for ingenting, at Bridgewalking lige fra starten er blevet en af de mest populære attraktioner i området. Oplev det hele i helikopterperspektiv – helt bogstavelig.

 

I kan se frem til en helt unik oplevelse, hvis I vælger den 2,5 kilometer lange tur i 60 meters højde over Lillebælt. Når først I har taget sikkerhedsdragterne på og modtaget sikkerhedsinstrukserne på velkomstcentret ved naturcenter Hindsgavl, går det ellers i raskt trav til foden af broen.

Her starter en brat opstigning først op til vejbanen og herefter videre op på broens ”tag”. Turen er så unik, at vejret ikke er altafgørende, men kryds alligevel fingre for, at vejrguderne er med jer. Så kan I nyde mavekildende og kæbetabende udsigter.

I er udstyrede med radioer, så I tydeligt kan høre guiden, der fortæller om broens historie, sjove anekdoter og udpeger de forskellige ting og områder, du kan se fra broen.

Er I minimum 10 personer kan I deltage som gruppe. Kontakt os for yderligere oplysninger eller læs mere her: bridgewalking.dk

Østersøruten er kåret til Årets Cykelrute 2019. Du kommer forbi noget af Danmarks smukkeste natur og de mest spændende attraktioner. En anderledes måde at tale om hverdagens udfordringer med kollegerne.

 

Som et længere alternativ til en walk and talk kan I tage en cycle and talk. Hvad er mere oplagt end at tage et stykke af Østersøruten, der går gennem Fredericia.

Ruten kaldes Danmarks smukkeste cykelrute. Det har de også fået øjnene op for i udlandet, for i 2019 kårede en jury af cykel- og rejsejournalister ved Hollands største vandre- og cykelmesse Østersøruten til ”Årets cykelrute”.

I når med sikkerhed ikke hele ruten, for den går gennem 17 kommuner og er 820 kilometer lang. Men tag en bid af den mod syd til Middelfart eller mod vest til Kolding.

En forfriskende måde at få sparret eller coachet hinanden om jeres virksomheds daglige udfordringer og mål. Eller måske bare en god snak med de nærmeste kolleger. Brug jeres egne cykler eller kontakt os for hjælp til cykeludlejning. Se ruten på vejdirektoratets hjemmeside: https://trafikkort.vejdirektoratet.dk

180 minutter

Fredericia er omgivet af vand, så det er oplagt med en unik sejloplevelse på Lillebælt. Mulighederne for en intens maritim oplevelse med vandet som omdrejningspunkt er uanede.

En unik måde at få styrket sammenholdet blandt kollegerne er under åben himmel med saltvand i håret. Hop ned i bådene og ud på Lillebælt og prøv at samarbejd på en måde, de færreste af jer formentlig har prøvet før.

I sejler i teams på 4-5 personer og skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den rigtige retning naturligvis. Det hele kulminerer med en afsluttende matchracesejlads, hvor I dyster mod hinanden.

Denne aktivitet handler om meget mere end at komme først og have håneretten. Sammen med arrangøren forventningsafstemmer I, hvad I som virksomhed ønsker at opnå på denne dag. Herefter bliver sejladsen tilrettelagt ud fra netop jeres ønsker og formål med eventet. Det kræver på ingen måde, at I er erfarne sejlere. Alle får en grundig briefing før sejladsen, og der er en instruktør med i alle både som observatør.

Kontakt os for hjælp til booking eller andre opklarende spørgsmål eller læs mere her: gosail.dk

Konferencer og møder – kontakt os

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål
– og giver meget gerne en kop kaffe …

Sybille Merz Klaris

Receptions- og Konferencechef

+45 76 20 68 16
sybille@hotel-fredericia.dk

Stine Johanne Kiilerich

Konferencevært

+45 76 20 68 09
stine@hotel-fredericia.dk

Mette
Seehausen

Key Account Manager

+45 40 99 41 45
mette@hotel-fredericia.dk

Vores glade kunder fortæller

Anbefalinger